Пролетта най-накрая дойде. Заедно с нея идват и новите модни тенденции, които

...
Пролетта най-накрая дойде. Заедно с нея идват и новите модни тенденции, които
Коментари Харесай

Нека е модерно - Какво да носим през ПРОЛЕТ 2023?

Пролетта най-накрая дойде. Заедно с нея идват и новите фешън трендове, които ще преобладават във всичките ни дрешници тази пролет.

Цветовете на ПРОЛЕТ 2023

Синьо

Яркото синьо заема централно място тази пролет, пишат от  Glamour . Измина известно време, откогато кобалтовото синьо беше в челните редици на стилните трендове и завръщането му е добре пристигнало. Разпръснати във всичко - от рокли до сака, поли и даже ботуши, ще бъде рационално да се впуснете в тази наклонност, преди неизбежно да прекаляваме и още веднъж да се върнем към нашите неутрални дрешници.

Лятно черно

В пролетно-летния пейзаж, черното е неоспорима повтаряща се тематика на най-новите дефилета. Цветът е по-светъл, в сравнение с е типично, с оголващи кожата материи като плетки и дантела, които разрешават да се придаде непредвидена мекост на външния тип.

Светло розово

По-мекото и пастелно розово завладява идващия сезон. Независимо дали го носите, разпилян върху визията ви от главата до петите, или инвестирате в някои сладки аксесоари – ще бъде рационално да помислите за розово през март.

Нека да свети

2023 година раздира разпоредбите и афишира пролет/лято за идеалното време за малко искра и искра. Най-важното е, че наклонността украсява по-мека, по-светла цветова палитра, с неясно розови, голи и пастелни нюанси, които ще бъдат най-актуални.

Обратно в деветдесетте

Любимата ниска талия на деветдесетте е още веднъж на мода. С всичко - от дънки до костюми, къси панталони до вечерни поли, които са с ниска талия, наподобява, че нашата обичана висока талия може да си вземе продължен отпуск за лято 2023. Съчетайте новия си външен тип с изрязан топ за пълно оголване влияние.

Море от обич

Въпреки че сезонът стартира в края на март, има известно чувство за 14 февруари за една от открояващите се трендове на пролет/лято 2023 г. Сърдечни претекстове ще са разпръснати на всички места от бедрата до краката, гърдите до подгъвите. Украсените рокли, по-специално, служат за съвършената визия за вечерна среща за тези, които желаят да носят сърцето си на ръкава си (или където и да е другаде!).
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР